Hoe werkt dat dan?

Sinds de ontdekking van de quantumenergie is duidelijk dat alles met alles is verbonden. De wereld is als het ware een matrix. Jij kunt jouw energie richten door jouw intentie. Zo kun je spreken met dieren en een lichaam helpen blokkades los te laten. In een diergesprek doe ik allebei en met mijn menselijke clienten richt ik me op healing. Gisteren nog een hond geholpen die door zijn heupen was gegaan. Deze hond is al ouder en had in deze beweging waarschijnlijk een zenuw geblokkeerd. Na meer dan 24 uur niet gegeten en gedronken te hebben nam zijn baas contact met mij op. Een gesprek en healing op afstand heeft gezorgd voor verlichting. De hond ging vervolgens weer drinken en heeft gegeten. De baas was blij…

2 dagen later krijg ik het volgende apje; “Het gaat weer helemaal perfect met mijn hond. Hij is heel actief en aanwezig en kijkt weer helder uit zijn ogen.” Ik voel me dankbaar dat energie hiervoor kan zorgen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.