Touch of Matrix

Op 12 maart 2022 heb ik examen gedaan en gehaald! Wat heerlijk om te zien dat veel van mijn clienten zoveel baat hebben bij deze nieuwe methode. Zoals jullie waarschijnlijk al wisten geef ik al een paar jaar cranio-sacraal therapie behandelingen. Met deze methode wordt duidelijk dat echt alles energie en dus informatie is. Na een goede intake heeft de client zoveel informatie geopend dat er veel kan worden opgeschoond. Nieuw aan deze methode voor mij is dat het benoemen van deze informatie tesamen met de intentie zorgt voor een supersnelle heling. Wat fijn dat zoveel mensen ontdekken dat ze dit zelf in de hand hebben en ook thuis kunnen toepassen. Dit mondt uit in ontspanning 2.0!

En hoe fijn dat deze methode ook werkt voor dieren. De laatste recensie wil ik jullie niet onthouden:

Ik heb recent een Touch of Matrix behandeling van Amber gehad en het was een hele mooie ervaring. Er gebeurde tijdens de behandeling hele bijzondere dingen, zo meldde mijn overleden oma zich en is er via mijn hand hele negatieve energie mijn lichaam uit gegaan. De dagen erna barstte ik opeens van de energie en voelde ik me veel relaxter!
Ook heeft ze contact gelegd met mijn kat,omdat zij een enorme hekel heeft aan auto rijden, maar ze af en toe echt in de auto moet. Hierdoor weet ik nu wat er precies met haar aan de hand is en kunnen we passende medicijnen voor haar regelen wanneer ze weer mee mag op vakantie. Een afspraak voor de tweede behandeling is gemaakt, Kirsten Van Keulen, Amersfoort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.