over amber

Inmiddels ben ik 53 jaar oud. Heb 2 universitaire studies afgerond en meer dan 10 jaar gewerkt als advocaat. Als je mij 5 jaar terug had vertelt dat ik met dieren zou gaan communiceren en dieren en mensen zou helpen hun gezondheid terug te vinden had ik je niet geloofd. En toch geeft dit werk mij ongelofelijk veel voldoening.

Ik ben namelijk niet zweverig van aard. Dus ik zoek altijd naar “bewijs” dat een methode werkt. en inmiddels weet ik dat zeker. Zowel door wat ik voel als door wat ik heb teruggekoppeld gekregen en heb geleerd door een studie te maken van hoe de werkelijkheid en dus ook ons lichaam en dat van onze dieren in elkaar zit.

Mijn reis is begonnen met een cursus van Margrit Coates. (http://www.margritcoates.com)

Daarna heb ik een opleiding gedaan als cranio sacraal therapeut.

Ook heb ik intensives gedaan bij Michael Roads, auteur van diverse boeken over telepatie. (Talking with Nature – Journey Into Nature)

Toen ben ik diverse cursussen gaan doen bij Symone Ottenvangers (www.communiceren-met-dieren.nl) in diercommunicatie en heb bij haar energetische behandelingen genoten waarbij zij gebruik maakt van de Touch of Matrix methode.

Bij Symone heb ik op de cursus Renate Weemhof leren kennen. Ik heb haar de afgelopen jaren regelmatig mogen ondersteunen op het moment dat zij even wilde sparren over wat zij van een dier doorkreeg. (https://communicaid.nl) Ook heb ik met haar samen een hond meermaals behandeld met Cranio-sacraal therapie waarbij zij meevoelde wat er gebeurde. Heel speciaal!

Vervolgens heb ik heel veel met allerlei dieren gecommuniceerd en heel veel van hen mogen leren over healing en energiewerk. Vorig jaar heb ik daarom een cursus gegeven in diercommunicatie (zie mijn facebookpagina “communiceren met dieren a la amber”). De deelnemers waren zeer tevreden en ik kreeg mooie recencies.

Ik heb daarnaast ruime ervaring met energiewerk opgedaan met mensen, die veel lichamelijke beperkingen kennen. Dit heeft ook geresulteerd in hele mooie terugkoppelingen waardoor ik weer vertrouwen kreeg in mijn gevoel en de waarde daarvan in healing.

En nu ben ik inmiddels bijna gestopt met mijn advocatenpraktijk.

Op 12 maart 2022 heb ik mijn examen gehaald in de Touch of Matrix methode. (https://www.touchofmatrix.nl/opleidingen)

Ik ben dankbaar voor alles wat ik heb mogen leren en zie uit naar nog vele “mindblowing” ervaringen en magische momenten.

Op dit moment ben ik mijzelf verder aan t bekwamen in de Chinese geneeswijze en de acupressuur. Deze jaarcursus wordt gegeven door Mariecke Verseput.

Voor mijn praktijk in lifestyle coaching ben ik nu mij wederom aan het verdiepen in de kennis die beschikbaar is gemaakt door Gregg Braden, Joe Dispenza en Bruce Lipton. Allemaal wetenschappelijk geschoolde mensen die hetzelfde uitdragen op dit moment. Quantum Physics is de wetenschap die aangeeft in wat voor wereld we leven. We zijn verbonden met alles om ons heen en onze overtuigingen en gedachten creeren onze wereld. Dat betekent dat we ongelimiteerd zijn in mogelijkheden, dus een betere wereld en een gelukkig leven ligt in onze eigen handen…

Inmiddels heb ik mijn examen in de Chinese geneeswijze en de acupressuur behaald. Voor mensen heb ik een aparte site gemaakt: www.amberferdinandusse.nl