recencies

Diergesprekken en healing dier.

Behandeling Bebe

Ervaring voor op de site:

Amber heeft al een aantal keer gedurende twee jaar mijn merrie Be Fair behandeld. Mijn merrie vindt de behandelingen altijd super fijn en ze geniet er zichtbaar van!

Mijn merrie heeft snel last van spanning, helemaal zo het einde van de winterperiode dat ze al langere tijd op de paddock staan. Amber heeft Be Fair twee keer behandeld met een week er tussen voor ook deze spanning. Amber gaf na de behandelingen aan dat Be Fair veel losgelaten heeft. Ze zag er ook al veel rustiger uit. Een paar dagen na de tweede behandeling ben ik er weer op gegaan om te rijden, wat de laatste tijd erg moeizaam ging vanwege de spanning en daardoor erg schrikkerig zo erg dat het echt niet meer leuk was. Tot mijn verbazing voelde ik dat ze inderdaad erg veel spanning kwijt was. Ik kon eindelijk weer goed de bak rond komen en met ontspanning rijden. Dit was echt weer heel erg fijn! Wij zijn dus allebei erg blij met de behandelingen van Amber!

Fenna

Gesprek Suus.

Ik heb een reading laten doen van Suus omdat ik aan haar merk dat ze soms wat geforceerd in haar bewegingen is en wat vage klachten heeft. Ik hoopte hiermee wat duidelijkheid te krijgen zodat ik samen met de dierenarts wat gerichter kan onderzoeken. Ik heb enkel foto’s en de naam van het paard doorgeven en verder niks. Wat ik echt heel bijzonder vind is dat amber het over blokkades heeft aan haar rechterkant dit is dus ook de kant dat Suus vast zit. Ook dat ze het voornamelijk over haar bovenlijn heeft en ik dit inderdaad zie in haar beweging. Ik heb erg veel aan de reading gehad omdat ik nu beter weet waar ik rekening mee moet houden. We doen het allemaal wat rustiger aan en alleen simpele dingen die ze goed kan. Ondertussen ben ik met de dierenarts stap voor stap aan het kijken waar het vandaan komt en ze krijgt ook behandelingen van een osteopaat. Wat ik ook erg ge ruststellend vind is dat Suus heeft gezegd dat ze niet elke dag gelijk is en dat ik me niet altijd zorgen hoef te maken als ze zich eens anders gedraagt. Hierdoor word ik zelf ook meer ontspannen en zoek niet gelijk meer overal wat achter. Ik ben zeker van plan om over een paar maanden nog een keer een reading te laten doen om te kijken of Suus zich wat beter in haar vel voelt en of de behandelingen hebben aangeslagen. Ik zeg eerlijk dat ik er wat sceptisch tegenover stond omdat het toch allemaal wat alternatief is maar amber wist veel te vertellen wat ze echt niet kan weten en ik heb hierdoor ook meer duidelijkheid heb gekregen.

Richelle Vleeming, januari 2022

Gesprek Lisa

Van Lisa heb ik een reading laten doen omdat ik en nieuwsgierig ben wat daar uitkomt en ik van Lisa’s verleden niet zoveel weet behalve wat dingen die ze mij bij de opvang hebben verteld waar Lisa vandaan komt. Ik heb enkel Lisa’s foto’s en haar naam doorgegeven. Deze reading vind ik zelf erg bijzonder en ik werd er ook emotioneel van. Wat ik zelf van Lisa weet is dat haar eigenaresse toendertijd van Lisa is afgevallen en dat zij toen erg bang voor Lisa is geworden waardoor de klik er niet meer was. Ook weet ik dat Lisa vaak verhuisd is geweest en dat ze een poosje een manege pony is geweest en dat ze daar niet zo leuk behandeld is geweest. Ook is Lisa naar vreemden boos en kan ze bij bepaalde dingen lelijk reageren. Rijden heb ik in het begin een aantal keer met haar gedaan maar ze gaf veel signalen af dat ze dat echt niet leuk vond daar ben ik dus ook mee gestopt. Ook heeft Lisa op haar achterbenen een aantal littekens zitten. En toen we haar net hadden ben ik begonnen met longeren en dit heeft echt even geduurd voor dit lukte. Ik heb alle hoeken van de bak gezien en ze was ook erg bang voor de longeerzweep welke ik alleen in mijn hand had en deze heb ik dan ook maar weggelaten. Ook heeft ze angst om de trailer in te gaan.

Uit de reading komt dat amber van Lisa’s verleden vooral plaatjes ziet en dat Lisa daarna blokkeert. Ze krijgt beelden van een man die Lisa met een zweep opjaagt (angst voor zweep) Ook ziet ze veel mensen bij lisa en dat ze niet rechtvaardig behandeld is. Hierop vraagt amber of Lisa op een manege heeft gestaan en dat klopt dus. Lisa geeft ook door dat ze op hol is geslagen en haar ruiter eraf viel waarna ze vast is komen te zitten in een wildrooster of draad dat was niet helemaal duidelijk maar verklaart de littekens op haar benen. Ook krijgt amber door dat Lisa wantrouwig is naar mensen en dat ze dat vertrouwen moeten verdienen. Lisa is te vaak onrechtvaardig behandeld waardoor dit is gekomen. En dit klopt ook. Het heeft even geduurd voor ik het vertrouwen van Lisa kreeg en naar mensen die ze niet kent kan ze boos reageren maar dit is gewoon haar verdediging. Ook krijgt amber door dat Lisa slijtage in haar rug heeft en dat het de goede keuze is dat ik niet met haar rijd. En zowel de dierenarts als de osteopaat hebben gezegt dat Lisa gevoelig is op haar rug. Ook is Lisa een keer gevallen wat de angst voor de trailer verklaard. Ook geeft Lisa aan dat ik er niet altijd 100% met mijn hoofd bij ben en dat ze dat niet fijn vind. En dit klopt en daar ga ik zeker mee aan de slag. Wat ik zelf erg fijn vind om te weten is dat Lisa bij mij haar thuis heeft gevonden en dat ze me vertrouwd en dat ik goed met haar omga. En dat ik goed naar haar geluisterd heb toen ze aangaf het rijden niet leuk te vinden. Ik wist en vermoedde al dat Lisa haar verleden niet altijd rooskleurig is geweest en dat laat ze nu soms in haar gedrag nog zien. Ik ben.wel van mening dat een paard niet boos en sjagerijnig is maar dat dat een oorzaak heeft en deze reading bevestigt dat. Ik vind het erg verdrietig dat Lisa dit allemaal heeft meegemaakt want ze is zo’n leuk en lief dier. We hebben in de 4 jaar dat ik haar nu heb grote stappen gemaakt en ik vind het heel fijn de bevestiging te hebben gekregen dat ik het goed heb gedaan.

Richelle Vleeming, januari 2022


Hallo Amber,

Hierbij mijn referentie. Wat heb je mij goed geholpen en wat ben je ondersteunend geweest in het proces naar mijn vermiste poes Jane. Wat ben ik ook blij en dankbaar dat ze weer thuis is. Tijdens het afstemmen op Jane ervaarde jij dezelfde klachten als die ik ook ervaarde in haar lijf. Toch had ik het idee niet helemaal zuiver te kunnen voelen. Wat was ik blij dat jij hetzelfde voelde als dat ik ook voelde. Dat betekende dat ik goed zat met mijn gevoel.

Dit hele proces is ook voor mij een leerproces geweest. Ik had vanaf het begin het vertrouwen dat ze weer thuis zou komen, alleen wist ik niet hoe en wanneer. In mijn zoektocht, voelde ik goed aan als ik op plekken was waarvan ik dacht dat ze zou kunnen zijn. Dat ze daar niet was. Waar ze dan wel was geen idee.

Ze liet duidelijk merken wel weer thuis te komen, alleen op het moment dat het goed was om thuis te komen en ik hier mijn lering uit kon trekken. Ik mocht leren wat ik te leren had en daar heeft Jane mij bij geholpen.

Tijdens dit hele proces heb jij met mij en Jane meegevoeld wat er gebeurde en wat de weg was die Jane aan het bewandelen was. Dat ze thuis zou komen en dat ze de weg naar huis nog wist. Dit sterkte ook mijn vertrouwen. Na ons laatste contact had ze bij jou aangegeven naar huis te gaan. Niet veel later stond de buurvrouw bij ons op de stoep. Ik heb een cadeautje zei mijn vriend: Ik kan je vertellen, een beter cadeautje kun je je niet wensen. Wat een geschenk. Ze is weer thuis en wordt nu overladen met liefde en knuffels. 

In goede gezondheid en ongedurig als ze is, wilde ze vanmorgen alweer naar buiten. Nog maar even niet en even bijkomen van haar avonturen. Dan mag ze van het weekend wel weer even buitenspelen om in de avond, wanneer het tijd is voor haar vlees, weer thuis te komen.

Lieve Amber, bedankt voor je steun en toeverlaat.

Lieve groet Marjolein en een dikke knuffel van Jane (mijn leermeester), mei 2022

Een kat die medicijnen gebruikt

Inge heeft een kat die medicijnen gebruikt. Die moet ze elke dag hebben….. Ik heb haar gevraagd naar huis te gaan. Hier volgt het verhaal van Inge zelf:

Ik was mijn kat kwijt. s’ avonds komen ze altijd naar binnen. Ze kwam altijd als ik haar riep, maar laatst kwam ze niet. Ik dacht nog geen zorgen maken, die is nog ergens mee bezig (een muis vangen ofzo), die komt vanacht nog wel thuis. Maar de volgende morgen nog geen kat. Oo jee, een paar uur overal gezocht en geroepen maar ze kwam niet. Nu begon ik me echt zorgen te maken. Toen heb ik Amber gevraagd of zij contact met haar kon maken en vragen wat er is. En ineens kwam ze aan gelopen, als wilde ze zeggen, hier ben ik niks aan de hand! Prompt erna belde Amber mij dat ze met mijn kat had gesproken. En die was wat geïrriteerd en begreep niet waar de drukte allemaal om was. Ze was gewoon lekker buiten haar poezen dingen aan het doen🐱☺️. Gelukkig goed afgelopen en zo fijn dat door Amber ze me kwam zeggen dat alles ok was. Ze is daarna ook niet meer zo lang weg geweest . Dank je wel Amber! Super fijn dat dit kan! 💋